Известие

Collapse
No announcement yet.

Спринт-а на 4мата - тема с продължение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

като стана дума за спирачки, аз имам предните спирачни апарати на мойта, които са Лукас или деда занм , некви там 99та година,
    за 257мм вентилиран диск

те си спираха доста добре, особено с нови дискове и накладки

освен да опитаме да ги присадим на спринта

за задния мост, Рали ни каза че вие сте били имали заден мост с дискове от 33ка ? това дали би могло да стане?
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
      като стана дума за спирачки, аз имам предните спирачни апарати на мойта, които са Лукас или деда занм , некви там 99та година,
      за 257мм вентилиран диск

за задния мост, Рали ни каза че вие сте били имали заден мост с дискове от 33ка ? това дали би могло да стане?
      Вале те имат части за 33 колкото искаш така че стига да стане нема проблем.Моето менеие е че като вземете колата направо им я карайте на Боби и Сашо да я почват поне техническата част па боята е ясна И най-вече успех бацета шото нешо и аз съм се запалил за една бабичка ма жената ша ма одере жив
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Направо при Боби отива. Там вече той ще каже какво и как
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от Lucky
          Бе не моа да зацепя само аз ли съм сбъркан {да не кажа друга дума} та се палим по 159 или Брера примерно
          Още не сме им научили майсторите и затова не налитаме на тях Ако си вземеш сега Брера - майсторите ще се учат на твоята Отказах те нали - ама вземи купи на жена си една 33-ка - уж за жената, че да си имаш две.
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

ААААААААА тя налита на БМВ не ще алфа
            а за 33-ка нища не съм толкоз луд кат вас четворката :P
            мен фиатската алфа си ми е тамън
            1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
            2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
            1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от valjo
              за 257мм вентилиран диск

За предните ще стане най-вероятно, но за отзад няма при нас главини с апарати и дискове. Оригиналният заден мост на спринта е с дискове, но в апаратите няма механизъм за ръчна спирачка(там тя е на предните колела),така че се слага мост от старата 33-ка(както е при по-късните спринтове).Евентуално на старият мост(от 33-ка)може да се монтират новите главини, но те са дефицит. Рали се е объркал защото при нас има само от 4х4 с дискове,но той не ви върши работа.
              това на по-късен етап. За момента ще се правят по-належащи неща за тая кола
              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

не моем да разберем къф е проблема че немеоеш да сложиш задния мост с дисковете от 4х4 домързя ли те

Comment

Първоначално публикувано от рали
                  не моем да разберем къф е проблема че немеоеш да сложиш задния мост с дисковете от 4х4 домързя ли те
                  Ти как мислиш ,че ще стане, като само на новия модел има заден мост 4х4 с дискове(само когато има АВS).При стария модел Щангите за закрепване са на различно място
                  Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
                  X